Tereza Janíková Gondková

Purpose and Meaning 100×140

23.888 

2023

Acrylics and dry pastels

100 x 140 cm

“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away. Pablo Picasso”

Nicotné pocity v mém období temna (to je můj osobní název pro dané období ), kterým jsem procházela před několika lety, byly zapříčiněné hlavně tím, že jsem vlastně nevěděla proč tady (na planetě) jsem a co chci. Jen díky technikám vedoucím k hlubšímu sebepoznání a duchovnímu rozvoji jsem se mohla přiblížit hloubi mého nitra, které na mě mluví jasně. Na studiu aplikované filozofie jsem si uvědomila mé životní poslání. Zaujala mě totiž myšlenka, že jedině díky žití v souladu těla, mysli a ducha jsme schopni být v kontaktu s naším vyšším já a božskou podstatou.

Zní to pro vás celé tak nějak abstraktně? Soulad těla, mysli a ducha pro mě jednoduše znamená žít integrovaně, říkat to, co si myslím, dělat to, co cítím, poslouchat svoje tělo, když mi svými signály říká, že jsem někde, kde být nemám, s kým být nemám a podobně. Být v kontaktu se svým vyšším já a božskou podstatou pro mě znamená cítit se bezpečně, milovaně, tak, že někam patřím a že vše na světě je v pořádku. Naučila jsem se tento soulad prožívat a cítit se s díky němu skvěle. Cítit jasnost, vděk a čistotu bytí. 

Přála bych to všem lidem. A tak se před vámi zavazuji, že udělám maximum proto, abych vše co budu říkat a dělat, dělala z místa integrity a autenticity.

A ať už budu v životě dělat cokoliv, cukrařinu, nebo abstraktní malbu nebo cokoliv jiného, můj záměr je jasný, žít integrovaně, v souladu mého těla, mysli a ducha a cítit tak vnitřní klid, jasnost, radost a spokojenost, kterou chci šířit do mého okolí a být tady pro vás❤️❤️❤️